Flynderupgård Spisestuen Grønkål

 

UGENS VARME RET: 65,-

Uge 16 16-17/4 Hvad fadeburet byder på 
Uge 16 18-22/4     Påske: "1900 til bords" temafrokost
  - se omtale på hjemmesidens forside
Uge 17 23-29/4 Brune kålroulader i brun sauce
Uge 18 1-6/5 Ragout med rislåg (lam)
Uge 19 8-13/5 Blomkålsgratin med skinke
Uge 20 15-20/5 Bøf Lindstrøm med kartofler

  

MENUKORT

Frokost               Drikkevarer  
Grossererens tallerken * 130,-   Sodavand 20,-
(skal forudbestilles)     Vand (flaske) 10,-
Fiskerens tallerken ** 70,-   Vand (kande) 5,-
Karlens tallerken *** 65,-   Saft (glas) 15,-
3 Frikadeller med rugbrød 48,-   Mælk 15,-
3 Fiskefrikadeller med rugbrød 48,-      
Fedtemadder, 2 halve 15,-   Øl  
Bolle 15,-   Tuborg Classic 25,-
Bygbolle 20,-   Wiibroe Pilsner 22,-
Ost, 1 stk 3,-   Wiibroe Porter 30,-
Smør 3,-   Let Pilsner 22,-
      Hvidtøl 20,- 
Kaffe / te / kakao & kage      
Kaffe eller te, pr. krus 15,-   Snaps  
Kaffe eller te 30,-   2 cl Kronborg Akvavit 25,-
Drik så meget du har lyst. Pr. pers     2 cl Kronborg Bitter 25,-
Varm kakao 20,-   2 cl Riise shot 20,-
Flødeskum 5,-   2 cl Riise Rom 30,-
2 pandekager m/hjemmelavet syltetøj 30,-      
Hjemmebagt kringle 30,-   Vin  
Æblekage 40,-   Rød / hvid, glas 18 cl 40,-
Kaffe / te og kringle 50,-   Rød / hvid, stor flaske 145,-
Kaffe / te og æblekage 60,-      
         
Dagens grød     Kartofler og grøntsager  
En portion 20,-   er af egen avl.  
Smagsprøve 10,-      
Kun ved anden bestilling     Køkkenet lukker   
      kl. 15.30  

 

* Grossererens tallerken: sild, fiskefilet, krustade med hønsesalat, mørbrad med bløde løg, brie med brombær syltetøj, brød og smør.
   
** Fiskerens tallerken: en lille portion grød, 3 slags sild, hårdkogt æg med karry mayo, brød og smør.
   
*** Karlens tallerken: en lille portion grød, sild, leverpostej, resteret, ost, brød og smør.

 

Større grupper bedes venligst bestille forud i god tid.
Spisestuen kan være lukket ved store selskaber.