Flynderupgård Spisestuen Grønkål

    Ugens varme ret: 65,- 
Uge 5 (30/1-4/2)   Stuvet grønkål med kryddermedister
Uge 6 (6-11/2)   Ærtegrød med flæsketern 
Uge 7 (13-18/2)   Dansk bøf med kartofler og bløde løg 
Uge 8 (20-25/2)   Kogt torsk med sennepsauce og rødbeder 
Uge 9 (27/2-4/3)   Sprængt nakkesteg med peberrodsauce og kartofler
Uge 10 (6-11/3)   Gule ærter 
Uge 11 (13-18/3)    Kødjappe med kartofler og drueagurk
Uge 12 (20-25/3)   Kørvelsuppe og røget skinke 

 

Vi går på juleferie fra d. 22. december og siger på gensyn tirsdag d. 30. januar 2018.   

 

Menukort2016 uge 6