Flynderupgård Spisestuen Grønkål

    Ugens varme ret: 65,- 
Uge 23 (6/6)   Stegt flæsk ad libitum (pris pr person 75,-)
Uge 23 (7-10/6)   Gartnergryde med skinke og mormorbrød
Uge 24 (12-17/6)   Stegt kalvelever med bløde løg og rødbeder
Uge 25 (19-24/6)   Lamme labskovs med kartofler og rødbeder 
Uge 26 (26/6-1/7)   Kogt hamburgerryg med stuvet blomkål
Uge 27 (3-8/7)   Flæskeæggekage med rugbrød og purløg
Uge 28 (10-15/7)   Forloren hare med kartofler og drueagurker
Uge 29 (17-22/7)   Lammefrikasse med kartofler og rødbeder 
Uge 30 (24-29/7)   Karbonade med smørdampede ærter og gulerødder og nye kartofler 
Uge 31 (31/7-5/8)    Bankekød og kartoffelmos med rødbeder 
Uge 32 (7-12/8)   Kødfars med porre og kartofler

  

Menukort 2018 u spiritus