J Brown 2

"Fra Vestindien som blind passager"

- aftenåben i Spisestuen onsdag 7. februar 

John Brown fortæller om sin Vestindiske farfar, Joseph Brown (f. 1892), der tog på eventyr som blind passager fra Sct. Croix til Danmark. Undervejs på sin eventyrlige rejse bliver han b.la. gøgler i Cirkus, statist på Det kgl. Teater og jazzmusiker med eget orkester. Der ud over fortæller John Brown også historien om, hvordan han på forunderlig vis, fandt ud af historien om sin fortid.

Mens John Brown fortæller, får du mulighed for at smage på krydrede Vestindiske specialiteter fra det salte og det søde køkken.

 

17:30     Ankomst

18:00     Foredrag og menu med Vestindisk præg

20:00     Tak for i aften

 

Forretter

Tostones - marinerede rejer på bagt banan med guacamole/ananas (stærk)

Marineret stegt laks

Caribisk kartoffelsuppe – med oksekød, bacon og savojkål (mellem stærk)

Hoved retter

Mofongo - bagt banan med røget flæsk og hvidløg

Caribisk andebryst - marineret med rom, appelsin og honning samt ris og sauce af østershat

Vestindisk gryderet med mange krydderier (mellem stærk)

Caribbean Cole slaw - rød spidskål, savojkål, gulerod, rød peber, Papaya frugt og nødder

Kylling overlår - marineret i rød eddike

Caribisk majs boller med rød peber

Dessert

Mango coconut cheese cake pie

 

Pris: 150,-kr. pr. person

Bordbestilling nødvendig på tlf. 4928 1907

På gensyn i Spisestuen.

 

Aftenåben i Spisestuen 7. marts 

Erindringskøkkenet Spisestuen holder aftenåben til kl. 20.

Program følger.

Pris pr. person 150,-. Bordbestilling nødvendig på tlf. 4928 1907. På gensyn i Spisestuen.